"Кухар путіна" Євген Пригожин почав загрожувати тепер російському бізнесу. Намагається тиснути на тих, хто не відпускає співробітників, щоб вчитися вбивати мирних громадян.

Його прес-служба опублікувала ультимативне звернення до народу, а також місцевих підприємців, які не хочуть діяти "на користь країни", як вони люблять самі говорити.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube
Євген Пригожин, скріншот: YouTube

Зараз російський бізнес і так проживає не найкращі свої часи, і це через путінську еліту може ще більше посилитися. Компанії відмовляють у відпустці добровольцям, які записалися до лав ПВК "Вагнер".

Євгену Пригожину дуже важливо, щоб якнайбільше росіян приїхали в Україну і загинули там, тому ретельно займається цим питанням. Це ще один доказ того, що в Росії проблеми з особовим складом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

“Вважайте це відкритим зверненням до власників великого бізнесу, чиї співробітники намагаються пройти навчання, яке дозволить їм захищати свою малу Батьківщину. отримати відпустку на навчання, припиніть пустувати і дайте можливість їм підготуватися до можливої ​​спроби вторгнення супротивника на територію Росії" - каже Євген Пригожин.

Танки окупантів. Фото: скриншот telegram
Танки окупантів. Фото: скриншот telegram

Нагадаємо, що тим часом втрати окупантів упевнено наближаються до тризначного значення, але війну закінчувати вони досі не планують.

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить