У Головному управлінні розвідки розповіли, як можуть використати попів УПЦ мп, яких викрили та затримали співробітники СБУ.

За словами представника ГУР, Андрія Юсова, Україна втрачає своїх захисників, які потрапили у полон у рф, і для того, щоб повернути полонених назад в Україну, готова на "креативні кроки".

СБУ робить обшуки у московських попів. Фото: Youtube
СБУ робить обшуки у московських попів. Фото: Youtube

Юсов розповідає, що останнім часом обміни полоненими відбуваються з достатньо високою інтенсивністю. За минулий тиждень протягом 4 днів відбулося 3 обміни – майже 100 українців повернулися додому з ворожого полону.

На прикладі великого обміну і долі Віктора Медведчука Україна показала, що готова демонструвати найбільш креативні підходи, щоб повертати своїх громадян додому. Найменші можливості, які для цього будуть з'являтися - і формальні й неформальні, і публічні й непублічні, і відкриті й закриті - ми точно будемо використовувати, - сказав Юсов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

СБУ робить обшуки у московських попів. Фото: Youtube
СБУ робить обшуки у московських попів. Фото: Youtube

Попри те, що росіян найбільше цікавлять офіцери, люди зі специфічними знаннями та навичками, представники спеціальних військових професій. Наразі по всій Україні відбуваються обшуки в об'єктах УПЦ МП. Ймовірно, затриманих колаборантів можуть долучити до обмінного фонду.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ можуть розпочати контрнаступ відразу на 2 напрямках: на окупантів чекає багато сюрпризів.

Як повідомляв "Знай.ua" у Китаї визнали незалежність Брянської народної республіки: "А Москва тепер бомбить за це".

Також "Знай.ua" інформував, "Ми не зможемо перемогти": Дмитро Кулеба у відчаї звернувся до країн НАТО.