Вже сьогодні для путіна щодня може стати останнім, чого він вкрай боїться. Тепер стало відомо, кого справді боїться російський диктатор.

Про це заявив російський опозиціонер Геннадій Гудков у своєму новому ефірі.

Глава Кремля почав усвідомлювати той факт, що будь-який із днів його життя стане останнім для нього, тому сильно відсторонився навіть від найближчого свого оточення, еліти, а також спецслужб.

Зустріч Путіна, скрін: YouTube
Зустріч Путіна, скрін: YouTube

“Країною керує Путін. влада" - каже Геннадій Гудков.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кривавий диктатор путін побоюється всіх своїх спецслужб та членів команди. Зараз настав такий час, що багато хто намагатиметься позбутися його, оскільки гра в побудові нового світового порядку зайшла надто далеко, і шкодить насамперед саме їхній державі.

Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком
Володимир путін, кадр із зустрічі з Лукашенком

Від цього він почав змінювати свою охорону, а з соратниками зустрічається виключно через екран комп'ютера або довгі столи.

"Зараз не боїться народу. За ці 22 роки він створив гігантську армію, озброїв її, дав їй гіперповноваження, які ніхто ніколи не мав. Спецслужби та силові структури отримали повне право творити свавілля, він не боїться народу, він не вважає народний виступ реальним Він боїться саме тих, у кого він відібрав практично все - ось та еліта, яку він сам же виростив, вважає, що сил настільки багато, що він здатний придушити будь-яке інакодумство і опір у країні, він упевнений. у цьому", - додав політик.

Нагадаємо, що Захід боїться повернення Криму: буде важка битва, біля путіна може зірвати дах

Раніше повідомлялося, що реальних успіхів не мають і борються шляхом пропаганди: у Генштабі спростували фейк росіян про "репресії" на деокупованих землях

Також політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів і путіна.