Збройні сили України продовжують нещадно трощити плани тих, хто вторгся на наші землі 24 лютого. Регулярно влаштовують окупантам стратегічні пастки, куди вони й ведуться.

Про це 24 каналу сказав військовий експерт Петро Черник.

Справа в тому, що росіяни не в змозі досягти жодних результатів на полі бою, і знаходяться завжди в стратегічній пастці. Цей феномен у шахах називається цугцванг, тому що ми їх змушуємо діяти, і в результаті вони програють.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У них більше немає в рукавах нічого, крім зброї масового ураження - ядерної, хімічної, а також бактеріологічної. Саме тому вони почали бити українською інфраструктурою, щоб розхитати моральний стан наших громадян. Але не на тих потрапили.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Армія не воює сама собою. Без широкої громадської підтримки вона не може бути ефективною", - каже військовий експерт.

Росія не в змозі завдати стратегічної військової поразки Україні, і тому планує занурити громадян на повну темряву та холод, щоб ті почали протестувати проти місцевої влади, і вийшли на майдан.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Це все для того, щоб вибити мирні переговори, а також оперативну паузу та накопичити резерви.

"З кожним тижнем, з кожним місяцем це вікно все більше закриватиметься. І вони насправді рухаються до катастрофи. Банально все може скластися і з нагоди. Як говорив великий Наполеон: "Випадок – єдиний володар Всесвіту", - продовжує Петро Черник.

Нагадаємо, що диктатор путін побоюється, що кожен день може стати останнім для нього

Раніше повідомлялося, що Бельгія допоможе знищити Чорноморський флот: постачання підводних дронів R7

Також, кухар путіна Пригожин намагається вербувати тепер російський бізнес: загрожує всім, хто не відпустить співробітників вмирати в Україні