Російська пропаганда щоразу намагається вигадати чимдуж божевільніші історії про українців. Всі ми пам'ятаємо про воєнних голубів та бойових комарів, "заточених" на вбивство московитів.

Проте нова "геніальна думка" про "клонованих" українських військових, це щось нове. З'явилася вона у заголовках російських ЗМІ.

Розвідник пояснив швидке поповнення втрат України клонуванням військових. Таке пояснення озвучив російський розвідник спецназа Західного воєнного округу у селі Новоселівське "луганської народної республіки". - йдеться у повідомленні.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Не так давно російська пропаганда залякувала своїх громадян тим, що Україна нібито готує вторгнення до Білгородської області. Таким чином Кремль створює інформаційні умови для атаки під фальшивим прапором у Білгородській області, намагаючись відновити громадську підтримку війни в Україні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У своїх абсурдних промовах, пропагандисти не цураються як абсолютної брехні, так і перемішаної з правдою. Нещодавно казкарка симоньян розповіла, що росія вже "взяла Київ" та розповіла, що за Крим буде третя світова війна.

Нагадаємо, ми писали, що ЗМІ повідомили, що володимир путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла: "Зазнає серйозних проблем..."

Як повідомляв "Знай.ua" путін придумав "геніальний" план із захоплення України: захоплення не тільки влади, а й "чистка" українського народу.

Також "Знай.ua" інформував, росіяни перетворили кримський Джанкой на найбільшу свою військову базу: ЗСУ чекає незабаром багато роботи