Продовжує божеволіти не тільки Росія, а й країна, якою вона мріє стати - Північна Корея. Там хочуть називати дітей на честь боєприпасів.

Про це повідомляє Radio Free Asia.

Справа в тому, що місцева влада почала все частіше змушувати батьків змінювати імена дітей на "ідеологічно правильні".

"Жителі скаржаться, що влада змушує людей змінювати імена відповідно до стандартів, необхідних державою", - повідомив Корейській службі RFA на умовах анонімності житель північно-східної провінції Північний Хамген.

Кім Чен Ин: скрін із соцмережі
Кім Чен Ин: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Справа в тому, що за останній місяць мешканці почали частіше говорити про те, що уряд змінює всі прізвища без кінцевих приголосних. Усі люди з іменами, у яких такого немає, мають до кінця року додати до нього політичного сенсу. Робиться це для того, щоби все відповідало революційним стандартам.

Житель північної провінції Рянган взагалі зазначив, що влада погрожує почати штрафувати будь-кого, хто відмовиться використовувати політичне значення імені, яке було дано йому при народженні.

фото Getty Images
Північна Корея \\ фото Getty Images

"Наказ судової влади про негайну зміну антисоціалістичних прізвищ наголошувався на кожних зборах мешканців з жовтня", - сказав він.

Як варіант, громадянам пропонують називати своїх дітей Чунг Сім (вірність), Чонг Іль (пістолет), Пок Іль (бомба) або Уй Сонг (супутник).

Кім Чен Ин на випробуванні Hwasong-17
Кім Чен Ин на випробуванні Hwasong-17

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить