6 грудня величезне свято для всього нашого народу – День Збройних Сил України. На честь цього Володимир Зеленський приїхав на Донбас, де записав звернення до них. Традиційно у росіян почалася істерика.

Саме на Донбасі сьогодні йдуть найзапекліші бої, і звернення до військових було записано у Слов'янську та опубліковано на його сторінках у соціальних мережах.

"Традиційно я зустрічаю цей день на передовій з нашими бійцями. Сьогодні ми на Донбасі. Зона бойових дій стала більшою, боротьба важча, а ціна вища", - сказав президент.

Традиційно будь-яка поїздка нашого лідера до зони бойових дій вилилася в істерику пропагандистів. Вони почали закликати військових через соціальні мережі завдати удару президентові України, і звинуватили знову його у всіх гріхах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Поки горить Донецьк ця мр*зь знаходиться на Донбасі. Не здивуюся якщо Зеленський (убл*док) особисто віддавав команду на удар по місту. І ще питання, чому ця тв*рь вільно ходить по наших територіях??? Чи вони не наші , як сказав один відомий депутат з усмішкою, на одній відомій передачі??" – пишуть пропагандисти.

Пропагандисти, скрiншот: Telegram
Пропагандисти, скрiншот: Telegram

Згодом простий російський народ, який "ні в чому не винен", почав також коментувати поїздку українського президента.

"Можна б і довбати посильніше, раз він так наривається";

"Клоун подорожує. Працюємо Брати!!!";

"Знову Фотошоп! Завтра його морду вставлять на тлі Кримського мосту, і підпишуть, що він був там".

Пропагандисти, скрiншот: Telegram
Пропагандисти, скрiншот: Telegram

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз