Побоювання українців щодо нападу не лише з боку білорусі, але й білоруськими збройними силами наразі немає підстав, так вважає очільник ГУР Кирило Буданов.

У великому інтерв'ю Кирило Буданов розповів деяку інформацію щодо нападу з боку білорусі. Адже про загрози від посіпаки лукашенка йдеться від початку війни. Взяти лишень майданчики для атаки авіацією, які використовують до тепер російські війська.

Кирило Буданов, фото: Офіс президента
Кирило Буданов, фото: Офіс президента

За словами глави ГУР, на території білорусі зараз накопичена "виключно оборонна зброя, яку в принципі не можна використовувати в наступі".

Вони абсолютно не хочуть цього робити. Все, що відбувається у нас у медіапросторі, пов'язане з тематикою білорусі, це луна саме російської спеціальної інформаційної операції. Головна мета цієї операції посіяти паніку серед суспільства та відтягнути наші сили та засоби від реальних бойових дій на передовий там, де йдуть справді бойові дії. Йде наш наступ. Це єдина мета, чого намагаються досягти", - пояснив голова управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

лукашенко. Фото: скриншот з відео
лукашенко. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що лукашенко не залишиться у живих: фінал його життя вже вирішений

Як повідомляв "Знай.ua" Хрюшу та Стєпашку також мобілізують: пропагандисти вигадали, як змусити українців припинити воювати.

Також "Знай.ua" інформував, путін вперше озвучив офіційні цілі війни, проте вустами Пєскова та Лукашенка: "Український народ знищується".