Брат Олега Царьова отримав 5 років тюрми за підготовку вибухів на Дніпропетровщині.

За це окупанти обіцяли йому "крісло" голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації у разі захоплення регіону. Під час обшуків правоохоронці виявили у спеціально обладнаному схроні зброю та боєприпаси, тротилові шашки для вчинення терактів, банківські картки та паспорти громадянина рф. Про це повідомляють у СБУ.

Брат царьова. Фото: Youtube
Брат царьова. Фото: Youtube

Тепер зрадник проситься на обмін.

Звертаюся до свого брата з проханням допомогти обміняти мене на українських військовослужбовців. - проситься зрадник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У травні СБУ затримала брата Олега Царьова на спробі організувати диверсії у східних регіонах.

За даними спецслужби, цей родич колишнього нардепа-зрадника, ініціатора новоросії та поплічника януковича намагався організувати диверсійну діяльність у Дніпропетровській області.

Враховуючи співпрацю зі слідством, суд призначив йому покарання до 5 років позбавлення волі. Тепер засуджений просить включити його до списків обміну на українців, які перебувають в полоні рашистів.

За даними слідства, він виконував завдання російських спецслужб щодо дестабілізації суспільно-політичної обстановки в області.

Нагадаємо, ми писали, що у бій ідуть найновіші ракети: росіяни наблизились до критичного мінімуму.

Як повідомляв "Знай.ua" Ігоря Гіркіна знову вигнали з російської армії і він продовжує деморалізувати окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, у Росії почали створювати єдину електронну базу чоловіків перед наступною мобілізацією: повістки надходитимуть прямо на смартфон.