Росіяни продовжують демонструвати на весь світ свою неповноцінність. Тепер постпред Небензя вирішив достроково залишити засідання Ради безпеки ООН.

Зробив він це перед виступом українського представника Сергія Кислиці, і як він сам вирішив висловитись на сайті російського представництва, зробив він це задля того, щоб "не вислуховувати жовчних красномовств" України.

У своєму виступі він вкотре озвучив тези пропаганди про нацистів в Україні, і ще раз спробував змусити нас сісти за стіл переговорів. Найсмішніше, що їхня мета була б не в тому, щоб "усунути причини, через які Росія почала повномасштабну війну".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наприкінці своєї промови він поскаржився знову на Україну та нашого представника і швидко втік із зали засідань. Прямо як російські війська свого часу із Херсона.

На це відреагував Сергій Кислиця на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, активним користувачем якої він є.

Рада ООН. Фото: Youtube
Рада ООН. Фото: Youtube

"Небензя виступив і сказав, що в нього немає сил читати мої твіти і слухати мої виступи і звалив із Радбезу ООН. Ну що сказати? "Відступати – так відступати! Залишили Херсон, залиште і Радбез, Небензя!" P.S. І нема чого скаржитися на народну твіт-творчість українців, яка надихає і мене", - написав він.

До публікації був прикріплений мем з персонажем історії про Маля та Карлсона.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду