Днями стало відомо, що терориста з "ДНР" Ігоря Гіркіна вигнали з окупантської армії, і третя спроба повоювати з українцями теж провалилася. Тепер чоловік повернувся до свого хобі – деморалізації росіян.

Нова публікація з'явилася у його власному Telegram-каналі, в якому він майже два місяці був відсутній. Зараз все повернулося в колишнє русло, що не може не радувати, адже критикує він виключно російське командування за їх провали.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: соціальні мережі
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: соціальні мережі

Насамперед він зазначив, що більшість росіян на фронті зовсім не розуміють, заради чого, за що, і з якою метою вони взагалі воюють.

"Для них таємниця - що є умовою перемоги або просто умовою для припинення війни? А влада РФ не здатна їм цього пояснити, тому що поставити чітку мету СВО - означає "обмежити собі простір для маневру" - тобто позбутися можливості оголосити цілі CBO досягнутими в будь-який момент, який кремлівські керівники визнають для себе зручним" - каже Ігор Гіркін.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Усі такі настрої ведуть до апатії у росіян, адже українці, на відміну від них, виборюють свою територію та свободу. Тим часом ЗСУ продовжують реалізацію своїх планів і крок за кроком ведуть Україну до неминучої перемоги.
Ігор Гіркін також передбачав багато втрат для росіян наступних тижнів як в особовому складі, так і в територіальному.

"І, так, - т.зв. "україна" взимку не замерзне, не збунтується і не воюватиме гірше. Навпаки. Солдати її, які вже повірили у свої сили в результаті осінніх перемог ЗСУ і перебувають на повному убезпеченні НАТО - будуть лише злішими". і наполегливіше боротися проти "москалів", помстячи за поневіряння, які змушені нести їхні родичі та близькі в тилу" - підсумував терорист.

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз