Окупанти почали викрадати дітей з Луганської області, і звозити їх усіх до Чечні. Там планують виховати із них справжніх убивць.

Про це повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай в ефірі телемарафону.

Загарбники почали ревно вивозити маленьких українців на територію Чечні, де проведуть для них уроки "патріотичного виховання". Думають, що це допоможе їм перемогти у цій війні.

При цьому подібних випадків депортації на територію Росії вже сотні і прикривають вони це тим, що підліткам потрібна "термінова спеціальна медична допомога".

Сергій Гайдай, фото: Facebook
Сергій Гайдай, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Окупаційна влада Луганської області зазначила, що близько 15 тисяч діточок віком від 2 до 17 років уже пройшли поглиблений медогляд, і після цього видали зовсім немислимі цифри.

Нібито, практично 70% з усіх оглянутих потребують медичної допомоги. Дивно, що вона їм знадобилася лише після того, як на територію України зайшли росіяни.

"На жаль, ми всі бачили навіть підлітків, яких перевезли до Чечні. Кадиров (глава Чечні Рамзан Кадиров - ред) дуже пишався, що має молоде покоління українців, які він особисто підготує. Ми розуміємо, для чого він буде цих підлітків готувати Враховуючи те, що у 2020-2021 роках наші підрозділи СБУ знешкодили диверсійні групи, в яких були хлопці 21-22 роки, а це був сьомий рік війни... Тобто цим підліткам у 2014 році було 14-15 років. зомбували, що вони вже у 21 рік пішли вбивати своїх же земляків. Це я до того, що планує робити Кадиров із нашими підлітками, яких забрали", - зазначив Гайдай.

Діти війни, скріншот: YouTube
Діти війни, скріншот: YouTube

Вони хочуть виховати з наших дітей справжніх вбивць, які потім муситимуть воювати з українцями.

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз