В Україні обіцяють дедалі більше "бавовни" по стратегічних крапках на території самої росії.

Україна тепер не має обмежень щодо відстані ударів, хоча насправді причини вибухів на базах та аеродромах окупантів наразі невідомі. Таку думку висловив радник уряду з питань оборони для інтерв'ю Financial Times.

Скриншот статті
Скриншот статті

Незабаром в Росії не буде безпечних зон. Ми зможемо вразити всі цілі на території РФ, у тому числі в Сибіру. У нас не буде обмежень щодо дальності, - заявив радник уряду України з питань оборони.

Радник, який вирішив залишитись анонімним, зазначив, що Україна розуміє, як важко захищатись від таких повітряних атак. Тому в Росії скоро теж не буде безпечних зон.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Аналітики вважають, що одним із довгостроковим результатом атак може стати розосередження Росією своїх літаків усередині країни, що допоможе захистити їх від нових атак, але ускладнить операції за їх участю. Ці атаки безумовно, зроблять росіян менш впевненими. Їм доведеться подумати про те, як розподіляти військове майно та забезпечувати його безпеку.

Також стало відомо, що в уряді Німеччини заявили, що Україна не зобов'язана обмежуватись у своїй обороні власною територією.

Нагадаємо, ми писали, що любовне послання харків'ян до ППО розчулило мережу: "З Білгородом не зрівняється".

Як повідомляв "Знай.ua" путіна не випускають на публіку через хворий вигляд: бояться, що розлякає всіх окупантів в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, названо умову, за якої почнеться звільнення Кримського півострова: "Корабликами не навозишся".