У разі поразки війни в Україні путін готовий евакуюватися до Південної Америки, у всякому разі, таку легенду розповідають наближені до Кремля джерела.

За словами ексспічрайтера Путіна Галлямова, проєкт має назву "Ноїв ковчег", опікується проєктом та деталями, та готує його ще з весни глава "Роснефти" Ігор Сєчін. Інформацію про це розповсюджують телеграм-канали.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

У повідомленні йдеться що путіна можуть транспортувати у "дружні" республіки неподалік ненависного російському лідеру США.

Спочатку для втечі розглядали Китай, але в Кремлі вирішили, що китайці не люблять тих, хто програв, тому зараз для евакуації розглядають Аргентину та Венесуелу.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Водночас проєкт "Можемо пояснити" з посиланням на джерела, близькі до адміністрації путіна, повідомляє, що до евакуації готується майже всі вищі чиновники та держменеджери. Також повідомляється що чиновники з уряду та адміністрації путіна купують нерухомість і вид на проживання у Венесуелі, Парагваї, Еквадорі та Аргентині.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У повідомленні також підкреслюють, що планів у путіна та його оточення достатньо, щоб стверджувати, що "все йде за планом", однак невідомо, за яким.

Нагадаємо, ми писали, що російський строковик, який влаштував масовий розстріл товаришів по службі, попросився до вагнерівців.

Як повідомляв "Знай.ua" любовне послання харків'ян до ППО розчулило мережу: "З Білгородом не зрівняється".

Також "Знай.ua" інформував, путіна не випускають на публіку через хворий вигляд: бояться, що розлякає всіх окупантів в Україні.