Стало відомо про те, що Білорусь вирішила піти на чергову провокацію, і почала переміщати війська вздовж кордону з Україною. Десь знову причулися терористи.

Про це повідомляють білоруські засоби масової інформації.

Сьогодні саме наші північні сусіди є найближчим союзником Росії, і це черговий доказ того, що вони відповідальні за всі злочини.

Білоруські військові. Фото: скрін youtube
Білоруські військові. Фото: скрін youtube

Тепер же вони почали переміщати війська і військову техніку, і причиною цього називають антитерористичну загрозу. Проводили вони перегрупування протягом 7-8 грудня нібито через зростання напруженості вздовж кордону.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У цей період планується переміщення військової техніки і особового складу сил безпеки, тимчасове обмеження пересування громадян (транспорту) за окремими дорогами загального користування ділянками місцевості, використання імітаційного зброї у навчальних цілях", - інформує агентство.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Крім того, незадовго до цього в Білорусі були оголошені чергові військові навчання, які повинні відбутися в рамках осінньої призовної кампанії з проходження початкової військової підготовки новобранців".

Олександр Лукашенко продовжує демонструвати повну невпевненість. Він хоче і слухатися диктатора путіна, і не хоче підписувати для себе смертний вирок від Заходу.

Кордон з білоруссю, кадр з telegram
Кордон з білоруссю, кадр з telegram

Нагадаємо, що російський строковик, який влаштував масовий розстріл товаришів по службі, попросився до вагнеровцам

Раніше повідомлялося, що путіна не випускають на публіку з-за хворого виду: бояться, що розполохає всіх окупантів в Україні

Також, окупанти почали використовувати в Україні нові БПЛА "Тахіон", які можуть протистояти морозу: все ще намагаються отримати успіхи, але програють