Секретар РНБО Олексій Данилов дав ідею Заходу стосовно того, як найкращим способом можна "не допустити ескалації" з Росією. Боятися там вже точно нікого.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він висловлює свою думку про те, що відбувається в світі.

Зараз всі вже повинні зрозуміти, що Росія назавжди повинна зникнути як військово-політичний суб'єкт. А ось позиція «не допустити ескалації конфлікту з Росією», яка зараз дуже популярна на Заході, є помилковою.

Олексій Данилов, скріншот: Youtube
Олексій Данилов, скріншот: Youtube

"Не допустити ескалації конфлікту" з т. зв. Росією – вираз, який починають повторювати зі все більшою нав'язливістю, і яке викликає все більше нерозуміння, особливо у тих українців, які в крижаних окопах перебувають цілодобово в стані цієї самої ескалації", – зазначив Данилов.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ті, хто так вважає мабуть хоче підмінити реальні кроки своєю бездіяльністю.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Крім того, в Україні абсолютно немає ніякого конфлікту, а є війна, яка триває вже майже дев'ять років після захоплення уряду Кримського півострова.

3205 днів наша країна перебуває у стані постійної і безперервної ескалації.

"Для нас не може бути більшої ескалації, ніж вбивство режимом Путіна 444 українських дітей, тисяч військових і цивільних, втрата території і руйнування нашої мирного життя. Кращий метод "не допустити ескалації конфлікту" – це ліквідація причини "ескалації конфлікту" – а саме повне і безумовне військова поразка т. н. Росії з подальшою депутинизацией, денуклеаризацией", – підкреслив він.

Нагадаємо, що в Росії не залишиться безпечних зон: український чиновник спрогнозував, де може виникнути "бавовна"

Раніше повідомлялося, що "Валет" і любитель неповнолітніх дівчаток: чим прославився Лукашенко перед тим, як став диктатором

Також, путінське ППО виявилося міфом: весь світ побачив, що росія не може захистити нічого навіть на своїй території