Стало відомо, що дії росіян в Україні вже почали порівнювати з тактикою терористичної організації ІДІЛ. Путін продовжує скочувати свою країну у прірву.

Про це заявив представник Держдепартаменту США, менеджер у справах Європи Майкл Тірре.

Російські окупанти не лише намагаються захопити території, а й псують життя мешканцям. Вони мінують житлові будинки, дитячі іграшки, тіла вбитих ними ж людей.

терористи
терористи

Ось уся ця тактика і нагадує бойовиків терористичної організації ІДІЛ. На десятий місяць війни на наявність мін варто перевірити вже 160 тисяч квадратних метрів на території України.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Від працюючих на місці українських чиновників ми знаємо, що російські солдати цілеспрямовано минають цивільні будинки, у тому числі дитячі іграшки, і навіть тіла вбитих. Жахливе використання вибухових пристроїв російськими військовими нагадує тактику бойовиків ІДІЛ в Іраку та Сирії, де терористи намагалися вбити скільки громадянських скільки можливо, щоб люди боялися повертатися у свої будинки", - заявив Тірре.

Заняття з мінної безпеки, facebook.com/pressjfo.news
Заняття з мінної безпеки, facebook.com/pressjfo.news

Крім того, розмінування нашої країни буде дуже великим випробуванням для саперів. Цей виклик буде на рівні Другої світової війни, і винуватцем цього стала Росія. Знадобляться роки, а може й десятки, щоб знову зробити Україну безпечною. Проте для початку потрібно закінчити війну в Україні.

Розмінування, фото ДСНС
Розмінування, фото ДСНС

Нагадаємо, що Олексій Данилов закликав Захід припинити боятися .

Раніше повідомлялося, що Лукашенка знищать фізично: чому диктатор повертає страту

Також, путін шукає, куди бігти після поразки в Україні: вже купують нерухомість