Міністр оборони України Олексій Резніков вирішив висловитися про контрнаступ від Збройних сил України. Дещо сповільнилися, і на це є причина.

Про це чоловік розповів під час прес-конференції зі своїм колегою зі Швеції Полом Йоссом. Зустріч проводилась в Одесі.

За його словами, активним наступальні дії можуть відновитися зовсім скоро, і все залежатиме від погодних умов. Як тільки ґрунт трохи замерзне і стане твердим, тоді техніка зможе легше пересуватися.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

"Погодні умови, перехід від сухої осені до ще не морозної зими... ми спостерігали дощі та дуже важкі умови для атак з будь-якого боку. Тому що сирий ґрунт, і колісна техніка майже не може проходити... Я думаю, що це зменшення активності має місце через погодні умови. Але українські Збройні сили не думають зупинятися. Тому, використовуючи момент, коли ґрунт стане твердішим, я переконаний, що ми продовжуватимемо наші контратаки, кампанію зі звільнення наших територій" - каже Олексій Резніков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Військові ЗСУ. Фото: Youtube
Військові ЗСУ. Фото: Youtube

Сьогодні план України є досить простим, і в Росії про нього знають. Ми хочемо повернути всі свої території до кордонів 1991 року, які були визнані міжнародною спільнотою.

Після цього вона точно скінчиться. А поки що триває війна ресурсів, і якщо в росіян їх лише менше, то у ВСУ більше завдяки союзникам.

Танки окупантів. Фото: скриншот telegram
Танки окупантів. Фото: скриншот telegram

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися.

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок.

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду