Навіть у Великій Британії вже висловили готовність надати Україні озброєння великої дальності. Путін явно не очікує на таку підтримку для ЗСУ.

Про це заявив міністр оборони Великобританії Бен Уоллес, відповідаючи в парламенті на питання колишнього прем'єр-міністра Бориса Джонсона, як зазначає The Guardian.

За словами чоловіка, він буде відкритим щодо постачання озброєння великої дальності, якщо Росія продовжить обстрілювати цивільні об'єкти України, і псувати життя місцевим жителям.

Міністр Міноборони Британії, Бен Уоллес
Міністр Міноборони Британії, Бен Уоллес

"Я постійно переглядаю системи озброєнь, які ми могли б надати. Ми також маємо на озброєнні потенційні системи озброєнь, які є далекобійнішими, і якщо росіяни продовжуватимуть обстрілювати цивільні райони і намагатимуться порушити Женевські конвенції, то я буду відкритим для того, щоб побачити , що ми робитимемо далі", - сказав Уоллес.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Використовуватимуться ці ракетні системи для того, щоб знищити або пошкодити місця запуску російських безпілотників, проте в жодному разі не за цивільною інфраструктурою. Ми не терористи, на відміну від Росії.

Тим часом, втрати росіян наближаються впевнено до тризначного значення, і до Нового року у них буде вже 100 тисяч ліквідованих окупантів.

Наслідки ракетного удару по Вінниці. Фото: скрін youtube
Наслідки ракетного удару по Вінниці. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що "друга армія світу" гине в Україні, одягнена в іграшкову амуніцію.

Раніше повідомлялося, що у США відкрито порівняли росію з терористами з ІДІЛ: через замінування Україна ще не скоро стане безпечною.

Також, війна в Україні може завершитися після однієї умови