Для путіна вигадали ідеально чисту біографію, якою він користується всі ці роки. Насправді ж його дитинство було абсолютно жахливим.

Таку думку висловив російський публіцист зі США Андрій Піонтковський, повідомляє 24 канал.

Виявилося, що все, що ми з вами чули про минуле путіна - насправді неправда. З самого дитинства він був на соціальному дні, і як бачимо, на старості мало що змінилося.

Володимир Путін
Володимир Путін

Залишилося всього кілька людей, які насправді знають кривавого диктатора, і що з ним було до того, як один випадок допоміг йому прийти до влади.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Виявилося, що путін не народився в Санкт-Петербурзі, і переїхав туди лише п'ять років. До цього він проживав в одному із сіл Грузії.

"Біографія у нього фейкова. І рік народження, і батько, і мати. Усе фейкове. У нього було жахливе дитинство. Його привезли до Петербурга таким "хлопчиком Мауглі" з грузинського села у 5 років. Записали, що йому 7 років, щоб він міг піти до школи. Насправді зараз йому 72 роки", - каже Андрій Піонтковський.

Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru
Володимир Путін в молодості, фото: inosmi.ru

У " культурної столиці Росії " , якщо все ще можна це назвати, він був реально на соціальному дні, і ніхто не хотів мати з ним справ.

Одного разу його врятував тренер із самбо Анатолій Рахлін, який набирав нову секцію, а шефство над самим диктатором взяв Аркадій Ротенберг, який має на сьогодні мільярди доларів.

Ця вся трансформація і вплинула на путіна, якого знає весь світ сьогодні.

"Рахлін його витяг. Він перестав бути звичайним "чмом" з російського двору. Це найбільша трансформація в його житті" - підсумував публіцист.

[embed]https://youtu.be/QiUaNh_AyUQ[/Besole0

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися.

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок.

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду