Погодні умови та техніка повстала проти москал*в. Декілька бронемашин піхоти "загубилися" дорогою до України.

Погодні умови вплинули на "вояків другої армії світу" та так, що вони не можуть доїхати до війни. Техніка просто втікає від них у прямому сенсі слова. Відео зі сповзаючою технікою із залізничних потягів з'явилося в мережі.

Окупанти втратили два БМП. Фото: кадр з відео
Окупанти втратили два БМП. Фото: кадр з відео

"Вояки на болотах" не в змозі довезти військову техніку до фронту, та дорогою втратили пару БМП. Хоча чому тут дивуватися.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На відео видно, що спочатку впала одна БМПшка. Вона лежала неподалік потяга, і біля неї кучкувалося декілька військових. Імовірно її прив'язали тросом до іншої, яка ще знаходилась на платформі, але замість того, щоб інша потягнула ту, що випала, відбулося все навпаки, і от з потяга вже злетіло дві бронемашини.

Було б куди краще, щоб більше техніки повстало проти русні, але дивлячись на погодні умови, це цілком імовірно. На початку лютого, коли війна лише починалась, окупанти залишали свої заржавілі "танчики" поламані і без палива на радість нашим аграріям, можливо, так само буде й цього разу, хоча недооцінювати ворога також не слід.

Нагадаємо, ми писали, що бойовики у "ДНР" спочатку залишили область без чоловіків, а тепер взялися за жінок.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ готують четвертий масштабний контрнаступ на новому напрямку: дорога до Криму буде закрита.

Також "Знай.ua" інформував, названо причину, через яку Лукашенко не виконає бажання путіна: небезпеки з Білорусі більше немає.