У російських пабліках скаржаться, що українці навчилися збивати дрони, та не вийшло понищити інфраструктуру мирних міст.

У тг-пабліку російських пропагандистів з'явився пост про те, що через збитих українцями дронів не вийшло помститися "за Рязань".

3 з 13 дронів були збиті над Києвом. Результат - одне обгоріле приміщення. Чекали хороших новин про нищення інфраструктури, а почули про "успіхи" салових героїв" - пишуть окупанти.

Виття на болотах цуим не закінчується пишуть, що українці навчилися збивати всі "Герані" та підмітили, що така ситуація підкреслює безпомічність репутації головних командирів рашистів Шойгу та Суровікіна.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Мені здається, чи хтось сьогодні розписався у безпомічності? Якщо ми намагалися таким чином перетворити Київ на Рязань, то на тлі хохлятських ударів по наших аеродромах та базах - вийшло, м'яко кажучи, х*йово. Не дарма видимо, Гіркін назвав Шойгу дураком. А Суворовкін? Альо, бл*? Де твій обіцяний Армагедон по хохлам? завершив своє скавчання автор пабілку.

Нагадаємо, ми писали, що міністр МЗС Кулеба розповів про плани путіна: "Тренує призовників та підтягує зброю".

Як повідомляв "Знай.ua", що "друга армія світу" у всій красі: навіть техніка не хоче їхати в Україну воювати, як відбулось "повстання" БМП.

Також "Знай.ua" інформував, що з'явилися нові деталі з дитинства російського диктатора путіна, як був на соціальному дні, так і залишився.