Що ближче ми просуваємось до Нового 2023 року, то частіше з'являються розмови про повторний наступ росіян на столицю України.

Це турбує хвилювання на тлі планових та екстрених відгалужень світла, води та тепла і багато хто задається питанням, чи варто їхати з Києва, наскільки велика небезпека для його мешканців?

Звичайно, кожен має право сам приймати рішення, та й вище військове командування переконане, що будь-який наступ з Білорусі буде подавлено, адже вже не лютий 2022 року і ми стали досвідченішими і сильнішими.

ЗСУ. Фото: Youtube
ЗСУ. Фото: Youtube

Не зміг не висловити свою думку і президент України Володимир Зеленський, який розповів про примусову евакуацію з Києва, про яку також ходять розмови. Президент сказав, що кияни самі можуть вирішувати, чи залишати їм місто. Про це стало відомо після його інтерв'ю французьким ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Ми триматимемося. У нас рабства немає. У нас демократичне суспільство. Бувають різні приклади. Іноді людям потрібно виїхати. Держава має надати коридори та можливості для евакуації", – вважає Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

У той же час він застеріг, що місто дуже просто захопити, якщо воно порожнє.

"Це приклади та історичні, та приклади нашої держави. Усі зруйновані міста на Донбасі порожні. Людей або вбила російська армія, або вони їх знищили, або люди поїхали, правильно чинили. Вони їхали, бо там були постійно під вогнем. І потім захоплювалися вже зруйновані міста" , - сказав він.

Нагадаємо про поділ влади та народну війну: що готує божевільному диктатору кремлівська еліта.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Данилов переконав українців у програші путіна, проте його страх може бути небезпечним для нас.