Стало відомо про те, чи вдасться путіну зрівняти із землею повністю всю Україну. Незважаючи на постійні поразки на фронті, вони все ще намагаються вибити собі хоч якусь перемогу.

Про це повідомляє оглядач The Washington Post Девід Ігнатіус у своїй редакторській колонці, який нещодавно повернувся з Києва.

Там постало йому питання, чи має Україна вести переговори про мир, перш ніж путін зруйнує всю країну. Насамперед, як зазначає оглядач, це залежатиме від Володимира Зеленського та бажання народу.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Рівень прихильності та стійкості дійсно надихає. Може настати час, коли країна виснажена і дивитиметься на перемир'я, щоб зупинити бойові дії. Але я вважаю, що українці хочуть спробувати звільнити більше територій, перш ніж вони розглянуть дипломатію. Девід Ігнатіус

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, весь нинішній процес російських бомбардувань по об'єктах інфраструктури та житлових будинків схожий на те, що відбувалося свого часу у Чечні.

Там за наказом путіна зруйнували величезну кількість міст, і українцям слід бути готовими навіть до найгіршого сценарію. Однак, якщо союзники нададуть якнайбільше допомоги, то цього точно не станеться. Зокрема йдеться про сучасні системи ППО.

ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Обговорили вони й питання, що буде з путіним після закінчення війни. Як Захід ставитиметься до нього після такої гучної поразки.

Я хотів би побачити Путіна на лаві підсудних, але важко уявити це без беззастережної капітуляції з боку Росії, що, ймовірно, не можна досягти. Одне безпечне передбачення: Путін покине цю планету як невдаха, який зазнав невдачі у найбільшій азартній грі у своєму житті. Я хотів би, щоб слова "військовий злочинець" офіційно прикріплені до його імені. Девід Ігнатіус

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Нагадаємо, що у ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік, і закликали не вестись на радянські скріпи.

Раніше повідомлялося, що путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував усі ризики

Також Володимир Зеленський розповів про повторний наступ на Київ та евакуацію .