300-й день цієї війни назавжди увійде до історії, адже росіяни так уже давно не зіпсували. І вся причина у візиті Володимира Зеленського в найгарячішу точку фронту на даний момент - місто Бахмут.

Про це повідомив речник українського лідера Сергій Никифоров.

Візит глави держави до цього міста не анонсувався, і це зроблено з метою безпеки. Коли інформація з'явилася в мережі, то лідер уже покинув межі лінії фронту.

"Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Донецької області, де зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто Бахмут", - написав прес-секретар глави держави Сергій Никифоров.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Там гарант відвідав головні передові позиції однієї з бригад, де подякував усім за мужність, яку вони демонструють, борючись із російськими терористами.

Крім того, були вручені і державні нагороди, щоб підняти бойовий дух людей, які вже понад півроку обороняють це невелике містечко на Донеччині.

"Мені здається, бахмутські герої мають отримати те саме, що отримує кожна людина. Я бажаю, щоб їхні діти, сім'ї – щоб у них було все нормально, було тепло, щоб було здоров'я. Хочеться побажати, щоб було світло, але така складна ситуація , що світло є, то ні. Головне - щоб світло було всередині", - цитує слова президента.

Звичайно ж, ця новина не пройшла повз росіян, яким явно не сподобалося те, що український лідер спокійно їздить лінією фронту, поки їхня подоба президента продовжує сидіти в бункері.

У коментарях вони почали висувати різні теорії, аж до фотошопу, а також засмучені, що терористи не завдали удару.

"Він типу приїхав і типу поїхав, фотокарток немає, але ж ми віримо укросми, вони не можуть брехати, так?";

"Зелений фон і не такі дива творить";

"За партнерами не шмалятимуть";

"Ага, пишуть, що вже поїхав! Я вам такі ролики десятками наштампую, не виходячи з дому) Знову на фоні зеленому знімається)))";

"Так подорвіть усі там уже 3 рази не можуть";

"Якого....тоді по бахмуту не є...чи чимось серйозним?! Гуманітарії😠😠😠. А по шебекіно прилетіло міцно, і це як завжди, зовсім не червона лінія";

"Спеціально наривається, хоче померти полеглим героєм ... Не чіпайте його ...";

"Монтаж? Фейк? А якщо правда, то видно наші далеко від цих позицій знаходяться".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду