Найближчим часом у Кремлі можуть оголошувати про загальну мобілізацію чоловіків для війни в Україні. Втекти вже не зможе ніхто, адже кордони закриють.

Про це в ефірі телемарафону висловив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов.

Справа в тому, що путін разом зі своєю елітою зараз шукає шляхи, щоб здобути якісь перемоги в Україні. Для цього вони можуть оголошувати загальну мобілізацію, а також одразу закрити кордони для чоловіків віком до 65 років.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео
Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

"Є інформація, що для росіян можуть взагалі перекрити всі кордони, не випускати взагалі чоловіків до 65 років за межі цієї країни. Я вважаю, що так треба було зробити давно і їх треба захистити парканом", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ось тоді російський народ здавалося б почне бунт, але ні, найімовірніше вони і це пропустять повз себе, і підуть за наказом путі помирати в Україні.

Олексій Данилов вважає, що світ уже давно мав закрити цю подобу країни "раз і назавжди, щоб жоден літак, жоден автомобіль із території цієї країни взагалі не мав права виїжджати".

Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube
Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube

Найімовірніше так і станеться. Росія стане добровільно ізольованою державою, політика якої спрямована на війни.

Тільки під час часткової мобілізації з Росії виїхало понад мільйон громадян, і це був так званий шанс тим, хто не погоджується з його політикою покинути країну. Позбавляється зайвого баласту.

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що у ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік і закликали не вестися на радянські скріпи.

Раніше повідомлялося, що названо озброєння, яке Україна може отримати після інтерв'ю Залужного: Захід почув посил

Також, путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував усі ризики