Українські військові незабаром отримають всю зброю, яка допоможе побороти російських окупантів на полі бою. Все це лише питання часу.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулєба в ефірі інформаційного телемарафону.

У нього є велике відчуття того, що ніяких табу в питаннях постачання озброєння вже немає, і незабаром союзники усвідомлюють важливість прискорених постачань. Однак це все питання часу.

Дмитро Кулеба, фото: Instagram
Дмитро Кулеба, фото: Instagram

Якщо підсумувати всі закулісні розмови, не тільки у Вашингтоні, а й інших країнах, то висновок такий: вся потрібна зброя буде, це лише питання часу. Дмитро Кулеба

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, чоловік відповів на запитання, чому наші партнери не можуть просто так відправити нам все потрібне озброєння відразу, оскільки зрештою вони все ж таки вирішуються на поставки.

Поставки зброї, фото: скріншот з відео
Поставки зброї, фото: скріншот з відео

Наприклад, якби деяка техніка та озброєння приїхали раніше літа, тоді Маріуполь можна було б відстояти, а також зберегти тисячі життів.

Є психологічні, логістичні та політичні причини. З усіма цими причинами треба працювати і ми будемо працювати. Постачання зброї це дуже складна технічна та логістична операція, ми займаємося разом із колегами з інших відомств усіма цими деталями. У мене є відчуття, що жодних табу у питаннях постачання зброї немає.

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається