Стало відомо про те, на яке українське місто найчастіше страждає від масованих ракетних ударів окупантів. Вони поставили собі за мету номер 1.

Про це повідомляє речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі загального телемарафону.

Річ у тім, що близько трьох місяців тому росіяни обрали нову тактику терору і вони обстрілюють практично всю територію України. Найчастіше їхньою головною метою є об'єкти критичної інфраструктури неподалік Києва.

ракетні удари по Києву
ракетні удари по Києву

Найбільше атакують столицю. Зрозуміло, що столиця – це мета №1 для ворога. Наразі атакують по-іншому, атакуючи об'єкти критичної інфраструктури навколо Києва. Це об'єкти паливно-енергетичного сектора. Саме туди окупанти спрямовують більше своїх крилатих ракет. Юрій Гнат

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Київ ніяк не може дати спокою росіянам, і вони з перших днів агресії намагалися захопити його, висаджуючи десант і захоплюючи аеродроми.

Удар по Києву, фото: Офіс президента
Удар по Києву, фото: Офіс президента

Крім того, прокоментував чоловік та вибухи на аеродромах в Енгельсі, який знаходиться за 700 кілометрів від Росії. Передбачав, що таке незабаром буде ще частіше.

Чергові "бавовни". Якщо росіяни думали, що війна не торкнеться їхнього глибокого тилу, то це не так. Юрій Гнат

Тим часом, напередодні Нового року українці готуються не до святкування, а до нових терористичних ударів з боку Росії. Військові посилюються з кожним днем, а людям потрібно зберігати спокій та реагувати на кожну повітряну тривогу.

Нагадаємо, що українка не відпустила руку загиблого коханого, воїна ЗСУ у морзі після Бахмута

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко вперше відповів, навіщо стягнув техніку до кордону з Україною .

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ