Стало відомо про те, що кривавий диктатор путін може інформаційно ізолювати своїх громадян остаточно, після чого запевнити їх у перемозі, якої не існує.

Про це розповів радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Справа в тому, що Росія понад 10 місяців тому розпочала повномасштабну війну проти України абсолютно без причин, і замість бажаної перемоги вони щодня ганьбляться перед усім цивілізованим світом.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Facebook
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Facebook

Тепер це не проста країна, а офіційно визнана держава-терорист.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей статус робить невигідним співробітництво з нею для країн та різних приватних компаній, і тим самим у рази погіршує економічне становище Кремля.

У диктатора путін залишилося два шляхи, як він міг би зупинити цей відкат в Середньовіччі. Наприклад, він може визнати свою поразку та неправоту, але це практично нереально.

Мені здається, що Путіну було б бажано вийти і сказати, що він дуже ефективно проводить демілітаризацію Російської Федерації, дуже ефективно позбавляється ілюзій, що можна прийти і вкрасти чиюсь територію і не нести за це відповідальності. Михайло Подоляк

путін і військові, скріншот: YouTube
путін і військові, скріншот: YouTube

Другий варіант полягає в тому, щоб перетворити Росію на Північну Корею 2.0 остаточно. Тобто він може повністю відключити Росію від інтернету і відкрито заявити про те, що: "Ми виграли цю війну, ми стоїмо сьогодні на кордонах 1991 року своїми військами і не дозволимо НАТО більше ніколи до вас дійти". Це дозволило йому керувати країною ще деякий час.

Це дійсно вони будуть робити, це єдине, що їм залишилося. Тому що вони спроможні афекту і для них принципово сьогодні зафіксувати якусь лінію розмежування чи тимчасове перемир'я і таким чином відійти від обов'язкової юридичної відповідальності за війну як війну. Михайло Подоляк

Нагадаємо, що путін морально готовий застосувати проти України ядерну зброю .

Раніше повідомлялося, що вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ

Також, путін планує закрити кордони для чоловіків після загальної мобілізації, гра на виживання починається