Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже більше 300 днів... з того моменту путінська армія окупувала частину нашої країни, а воїни ЗСУ - її успішно звільняють, досі.

Спочатку Київську, Чернігівську та Сумську області, потім Харківський регіон, а нещодавно – правий берег Херсонської області. Далі на нас чекають нові звільнені території, включаючи Донецьк, Луганськ та Крим, які були окуповані протягом 8 років. У ході масштабного контрнаступу наші захисники постійно захоплюють десятки та сотні трофеїв у вигляді військової техніки РФ.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

The Washington Post заявляє, що Збройні Сили України захопили і танки, і БТР, і БМП... проте наша армія не може їх використати... більшість захопленої бронетехніки просто стоять в ангарах, оскільки знайти запчастини досить непросто.

"Ті, які можна було просто запустити або вимагалося всього кілька хвилин роботи, можна було перерахувати на пальцях однієї руки. А останні 50 відсотків були мотлохом», — заявив один із українських бійців.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Військові ЗСУ. Фото: Youtube
Військові ЗСУ. Фото: Youtube

Ще у вересні йшлося, що ЗСУ захопили не менше 400 танків, тоді як Польща дала нам лише 300 одиниць. Також повідомлялося про артилерійські системи та багато іншого.

Нагадаємо, 5 важливих уроків для світу: російська агресія в Україні відкрила світові очі на погрози

Як повідомляв "Знай.uа", наступ росіян наступного року може стати "неминучим": путін відправить на забій і білоруську армію

Знай.ua писав, є три напрямки, де ЗСУ можуть піти в контрнаступ відразу після Нового року : росіяни вже тренують біг