Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже понад 300 днів, починаючи з 24 лютого 2022 року, коли окупанти вторглися на територію нашої країни в багатьох областях.

З того моменту, як і багато років раніше... навіть до окупації Криму, Донецької та Луганської областей, у РФ активно працювала пропаганда, яка була націлена на нас після розпаду СРСР.

ЗСУ. Фото: кадр з Facebook
ЗСУ. Фото: кадр з Facebook

Україну та українців виставляла з негативного боку... шукали в нас бандерівців, нацистів, ставили себе вище за нашу націю. Себе ж височіли, називали "другою армією світу", "наддержавою". Однак, як виявилось, все це був порожній звук. Росія поступово вмирає, а люди, наповнені пропагандою, продовжують дивувати. Хоча відсутністю розуму нікого не здивуєш. Справа в тому, що в мережі з'явився кумедний відгук про товар для дітей.

"Підкажіть, будь ласка! Ситуація така, купила дитині рукавиці. Дитина 5 років, вибирала сама. Купили в підвалі, в магазині низьких цін. Те, що якась там символіка, мені й нема чого, дитина вибрала, оплатили і пішли. А вже вдома, коли почали гумки пришивати, щоб дитина в саду рукавиці не втратила, звернули увагу на малюнок. Це ж прапор України", - йдеться там.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І справді, на знімку знято російсько-пропагандистську "Z", а знизу прапор України. Тепер росіяни довго боятимуться жовтого та синього кольорів, бо наша країна для них виступає страшним сном, щодня даючи відсіч і знищуючи десятки та сотні тих, хто вступив на наші землі.

Нагадаємо, 5 важливих уроків для світу: російська агресія в Україні відкрила світові очі на погрози

Як повідомляв "Знай.ua", півники з г*вна, це квіточки: окупанти загрожують танком, який стріляє какулями і вдарить по моральному духу українців

Знай.ua писав, окупант "виховав" мобиків палицею під прицілом автоматів, а ті тільки терплять: "Хто смикнеться - стріляй"