Стало відомо про те, які події на фронті можуть стати ключовими вже наступного року. Збройні сили України не мають наміру зупинятися, і росіяни будуть змушені тікати.

Таку думку 24 каналу висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт та льотчик-інструктор Роман Світан.

Цього року вже на фронті відбулися дві ключові події, які мали велике значення для перемог українських захисників на південному напрямку. 2023 може нас значно порадувати новими діями на передовий.

Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook
Воїни ЗСУ, фото: СБУ Facebook

Перемоги 2022 року показали, що протягом найближчих 10 років росіяни ніяк не зможуть спланувати бойових дій на правому березі Дніпра, а саме у бік Одеси та Молдови - вони втратили все.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Те, що можна очікувати на початку наступного року – це вихід наших військ на узбережжя Азовського моря. [/quote]

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Чоловік зазначає, що прорив українськими військовими фронту в Запорізькій області, а також вихід в одну з точок Азовського моря між Маріуполем та Мелітополем, точно відбудеться вже зовсім скоро. Тобто кримсько-херсонське угруповання військ буде відрізане, і з'явиться можливість оточити ворога з усіх боків.

Це все станеться навіть не в найближчому майбутньому, а за кілька місяців, оскільки плани ЗСУ грандіозні. Можуть бути й приємні сюрпризи у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, що кишеньковий алкоголік путіна Медведєв викликав захоплення Ілона Маска своєю маренням

Раніше повідомлялося, що диктатор путін придумав сценарій, як оголосити про перемогу в Україні: досвід уже є

Також є три напрямки, де ЗСУ можуть піти в контрнаступ відразу після Нового року: росіяни вже тренують біг