Вже існує величезна кількість ознак того, що Росія почала підготовку до відновлення наступу на території України. Можна очікувати від цих терористів чого завгодно.

Таких висновків дійшов екс-глава Бюро нацбезпеки Польщі, генерал Станіслав Козей.

За його словами, інформаційний шум із Кремля, який ми можемо спостерігати останнім часом, може бути ознакою того, що Росія почала готувати новий етап наступу на українські території.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Зимовий період - це такий час, коли можна очікувати чогось несподіваного з того чи іншого боку. Російська сторона, знаючи про це, також збирає свої сили. Станіслав Козей

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Зараз з боку путіна та всієї його еліти відбувається інформаційний хаос, і це вони мають намір, аби прикрити підготовку до нового наступу на українські міста.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Вони вважають, що весь світ ні про що не підозрюємо, і їм це вдасться зробити в повній секретності. Але як би не так.

Цілком ймовірно, що інформаційна діяльність Кремля - ​​це "туман", під яким РФ може готувати зимовий сюрприз. Станіслав Козей

Крім того, за словами польського генерала, Збройні сили України легко можуть переграти плани окупантів, і в січні чи лютому зробити спеціальний маневр. Це дозволить звільнити частину Запорізької області та Азовського моря.

Мобілізація окупантів. Фото: скриншот YouTube
Мобілізація окупантів. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, що трофейні танки і БТР припадають пилом на складах ЗСУ без діла: захопили, але використовувати не можуть

Раніше повідомлялося, що в боях за Бахмут загинув журналіст із Херсона, змінивши камеру на автомат

Також, 2 мільйони мобіків путін хоче кинути в Україну: чи відіграють вирішальну роль