29 грудня ворог випустив для атаки на Україну 13 літаків, які мають по вісім підвісок.

Наступний ракетний удар Росії може бути більш масованим, ніж сьогодні, заявив спікер Повітряних сил ЗСУ Ігнат.

Росія відновлює і відновлює парк авіаційної техніки. Росіяни випустили на сьогодні 13 літаків, що мають по 8 підвісок. Питання в тому, скільки вони готові зараз витратити тих же крилатих ракет. Носіїв у них достатньо, - заявив він.

Ігнат уточнив, що для, щоб поставити до строю велику кількість літаків, які нещодавно були в них на виставці, такі, як СУ-55 чи СУ-57, потрібно багато часу. СУ-35, які в росіян є сьогодні, це літаки, які вони випускають серійно.

ДСНС усуває наслідки обстрілів. Фото: Youtube
ДСНС усуває наслідки обстрілів. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Існують питання щодо того, скільки крилатих ракет ЗС РФ можуть випустити, оскільки носіїв у них вистачає. Він зазначив, що майбутні обстріли можуть бути масованішими.

Характер обстрілів залежатиме від ракет, що є в арсеналі ворога. Щодо нарощування сил для наступної атаки речник Повітряних сил ЗСУ повідомив, що все залежатиме від кількості наявних ракет у ворога.

Була досить тривала перерва — ворог готувався, накопичував ракети, тож маємо сьогодні таку масовану атаку.

Сьогодні збито 54 крилаті ракети з 69-ти. З тих ракет є такі, що не є досяжними для нашої ППО. З ракет "Калібр", Х-101, Х-555 збито доволі непоганий відсоток. Можна відзначити сьогодні вчергове успішну роботу ППО", - додав він.

Нагадаємо, ми писали, що українці прокоментували нове розташування ворожих бомбардувальників: "Дістанемо і на Далекому Сході"

Як повідомляв "Знай.ua" росіянка злякалася прапора України, купивши дитині рукавиці з "сюрпризом".

Також "Знай.ua" інформував, путін відчув себе Сауроном з Володаря Перстнів: роздав дев'ять колець, аби поневолити правителів.