Усі українці з нетерпінням чекають на закінчення кровопролитної війни, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним у 2014 році.

І не просто закінчення війни, а повної перемоги України над диктаторською росією. З такими думками ми засинаємо і прокидаємося, і такі бажання багато хто з нас загадає при зустрічі Нового 2023 року Чорного Кролика.

В ОП Зеленського трохи розкрили карти щодо закінчення війни. Це сталося під час інтерв'ю глави Офісу президента Андрія Єрмака.

Андрій Єрмак, фото: Instagram
Андрій Єрмак, фото: Instagram

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив про те, що для закінчення війни в Україні мають бути виконані умови формули миру президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нам треба ставати сильнішими, продовжувати деокупувати наші території до самого кінця. І повертати мир, але мир на українських умовах, ці умови чітко визначені в 10 пунктах президента на Балі, які він озвучив під час саміту G20 і над якими ми сьогодні працюємо", – заявив Єрмак.

Глава Офісу президента наголосив, що Україна продовжує свою боротьбу.

"З іншого боку, треба показати сьогодні і світові, що Україна будь-коли готова припинити цю війну, але припинити на українських умовах", - сказав Єрмак.

За його словами, ці умови – повне відновлення територіальної цілісності України, компенсація всіх збитків, завданих Україні, повернення всіх українців, зокрема дітей, яких незаконно депортували.

Нагадаємо, що обмінний фонд поповнюється: щодня 70-100 російських окупантів включають голову і намагаються здатися в український полон.

Раніше ми повідомляли, що 2023 рік буде вкрай успішним для ЗСУ , і вже названо ключові цілі захисників: окупантів на наших землях не залишиться.