У мешканців великих російських міст залишилися лічені дні, щоб вжити якихось заходів та врятуватися від нової хвилі мобілізації, яку Кремль планує оголосити на початку січня. Про це заявив голова Міністерства оборони України Олексій Резніков у своєму передноворічному зверненні до росіян.

Олексій Рєзніков звернувся до військовозобов'язаних росіян напередодні Нового року і попередив, що в них залишався приблизно один тиждень, щоб вжити хоч якихось заходів і не бути мобілізованим, оскільки в Кремлі планують закрити кордони та оголосити воєнний стан.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

Я точно знаю, що у вас залишився приблизно один тиждень, поки є хоч якийсь вибір. На початку січня російська влада закриє кордони для чоловіків, потім оголосять військовий стан і розпочне чергову хвилю мобілізації. Кордони також будуть закриті і в Білорусі. Сьогодні ви думаєте, чим прикрасити святковий стіл і будуєте свої плани, але за боєм курантів ви можете не почути стукіт у двері. Це постукає військком Олексій Резніков

Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у росії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олексій Резніков підкреслив, що насамперед це стосується жителів великих російських міст, оскільки в глибинках і так уже забрали багатьох на війну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Володимира Зеленського сказали, коли закінчиться війна в Україні: "Готові будь-коли, але..."

Також наш портал інформував, Кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями.

Крім того, ми писали, 2023 рік буде вкрай успішним для ЗСУ, і вже названо ключові цілі захисників: окупантів на наших землях не залишиться.