Екскомандувач Сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак припустив імовірний переломний момент у війні, та коли українці виб'ють росіян зі своєї території.

На думку польського генерала, одним з прогнозованих періодів може бути перший квартал 2023 року. Про це Скшипчак розповів під час інтерв'ю польському виданню.

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

Перший квартал 2023 року стане переломним у війні та Україна вийде з неї переможцем, для Росії ж не може бути жодних поступок — лише її ізоляція на міжнародній арені. - заявив екскомандувач.

Генерал Скшипчак оцінив, що зараз йде гонка, яка армія швидше буде готова завдати "проривного удару" ворогу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Експерт вважає, що війна в Україні закінчиться у 2023 році.

Це буде не останній удар, а прорив, тому що це змусить одну зі сторін захотіти сісти за стіл і поговорити про мир, - додав колишній командувач Сухопутних військ Польщі.

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

Скшипчак підкреслив, що після так званих мирних переговорів "повернення до теорії Мінських угод немає, тому що Україна виходить переможцем із цієї війни".

На його думку, західні країни мають усвідомити, що будь-які поступки москві призведуть до поразки. За його оцінкою, базовою умовою та висновком цієї війни є опускання "залізної завіси" над Росією.

Нагадаємо, ми писали, що у росіян до весни закінчаться всі ракети, а нового виробництва вистачить на один залп на три місяці: перемога вже близько.

Як повідомляв "Знай.ua" експерти розповіли, що встигло впасти на території Білорусі за 10 місяців війни - чимало російських гелікоптерів полягло.

Також "Знай.ua" інформував, у Зеленського назвали точну кількість наших військових у російському полоні.