У Ростові-на-Дону почали розшукувати озброєних бійців із ПВК "Вагнер". Поки кухар путіна Пригожин звітує про "успіхи", його люди втікають з війни.

Про це зазначають російські засоби масової інформації.

З кожним днем ​​стає все більше тих, хто згоден мати проблеми із законами у своїй країні, аби залишитися живим і не воювати за амбіції диктатора путіна. Тепер до них підключилися бійці загону Євгена Пригожина.

Справа в тому, що під кінець грудня з території навчального центру ПВК "Вагнер", що на Луганщині, втекло одразу шість найманців, і всі вони опинилися на території Ростовської області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Російське командування вже почало їх розшукувати по всіх містах. Їхні орієнтування вивісили на стовпах, а також попереджено співробітників правоохоронних органів.

Також через втечу вагнерівців мешканців області просять звертати особливу увагу на людей у ​​військовій формі та при цьому дотримуватись заходів особистої безпеки.

ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео
ватажок вагнерівців. Фото: скриншот з відео

Згідно з інформацією із засобів масової пропаганди Росії, втекли здебільшого від війни не ув'язнені росіяни, а громадяни з іншим паспортом, а саме:

  • 3 чоловіки з Узбекистану;
  • Росії;
  • Білорусі;
  • Киргизстан.

Їхні імена не розголошують, а Пригожин та його команда зовсім не коментують цей інцидент.

"Неймовірно просто! Ну хто міг припустити, що якщо відпустити злочинців із в'язниць та роздати їм зброю, вони почнуть розбігатися Росією, грабувати та вбивати" - іронізує з приводу цього інциденту український активіст Денис Казанський.

ПВК "Вагнер"
ПВК "Вагнер"

Нагадаємо, що диктатор путін придумав сценарій, як оголосити про перемогу в Україні: досвід уже є

Раніше повідомлялося, що є три напрямки, де ЗСУ можуть піти у контрнаступ відразу після Нового року: росіяни вже тренують біг

Також росіяни обрали Київ головною метою своїх терористичних ударів .