Стало відомо про те, як росіяни намагаються підняти мотивацію своїм окупантам, але лише вкотре пробивають дно. Скинути напругу на фронті немає ні в кого бажання після зустрічі із ЗСУ.

Про це зазначають різні російські Telegram-канали.

Справа в тому, що всіх тих, хто вирушив прямо на передову вбивати українців, позбавили всіх засобів зв'язку, проте залишили так званий втішний приз.

Moбiki, скріншот: YouTube
Moбiki, скріншот: YouTube

Якийсь порносюрприз знайшов один із мобілізованих, і записав на ролик друзям те, як проходить зараз його служба.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Там був журнал порнографічного змісту, який нібито мав допомогти російським окупантам розслабитись. Телефони відбирають і роздають деякі журнали із заголовком "Для Vaс", і кольорами російського триколору. Збуджує, чи не так?

Кишеньковий мотиватор росії, фото: вільне джерело
Кишеньковий мотиватор росії, фото: вільне джерело

"Зацініть, бл*дь, прикол. Повидавали це г*вно. Друга, нах*уй, армія світу", - заявив автор ролика. Відео стрімко розлетілося через мережу, тому ця ганьба російського командування побачить увесь світ.

До речі, цей журнал для дорослих був продемонстрований у туалеті, і автори цієї порнографії називають журнал "кишеньковим мотиватором для захисників".

Тим часом у Росії готуються найближчими днями оголошувати загальну мобілізацію та запровадити військовий стан, тому таким "кишеньковим мотиватором" доведеться скористатися ще сотням тисяч громадян. Тому росіянам варто сотні разів подумати, ніж з'явитися за повісткою до військкомату.

Тим більше, що втрати щодня лише зростають, і чим більше мобілізованих – тим більше ліквідованих окупантів.

З 24 лютого вже було знищено понад 108 тисяч людей із російського особового складу, і це не межа. Про це зазначають у Генеральному штабі Збройних Сил України.

Нагадаємо, що у росіян до весни закінчаться всі ракети, а нового виробництва вистачить на один залп на три місяці: перемога вже близько

Раніше повідомлялося, що Рамзан Кадиров втомився боротися з ЗСУ, і тепер оголосив війну "нетрадиційним цінностям"

Також, у вас залишився тиждень: Олексій Резніков звернувся до росіян