Росія чекає нові боєприпаси, і розпочала підготовку наступного удару по території України. Слід більш відповідально ставитись до повітряних тривог.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький у своєму новому інтерв'ю для порталу РБК-України.

За словами чоловіка у Росії на сьогоднішній день величезні проблеми з поповненням запасів високоточних ракет, а ще вони чекають на чергову партію безпілотників-камікадзе від Ірану.

Вадим Скібіцький. Фото: скрин відео
Вадим Скібіцький. Фото: скрин відео

Тепер вони ретельніше плануватимуть свої атаки, а також комбінуватимуть кошти для атак на об'єкти інфраструктури.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Вони зараз намагатимуться застосувати нові підходи. Якщо їм не вистачить ракет на масовий наліт, то комбінуватимуть і високоточні ракети, і Х-22, і С-300 – особливо в районах прифронтових, і дрони-камікадзе. Ви ж бачите, як два дні поспіль росіяни активно їх використовували. Наразі вони готують ракети для наступного масованого удару. Тобто вони комбінуватимуть кошти, щоб підтримувати темп завдання ударів по наших цивільних інфраструктурних об'єктах. Вадим Скибіцький

Окупант, фото з вільних джерел
Окупант, фото з вільних джерел

Крім того, статистика показує, що середній інтервал між використанням ракетного озброєння становить тиждень-два, і за цей час вони намагаються поповнити запаси.

Виходячи з усього, ракет у них справді залишилося лише на кілька масованих ракетних залпів, і все залежить від кількості випущених ракет.

проліт ракети над Україною
проліт ракети над Україною

Нагадаємо, що ядерний арсенал путіна може виявитися такою ж пустушкою, як і "друга армія у світі": чи справді треба побоюватися

Раніше повідомлялося, що росіяни втратять ще 70 тисяч

Також у ЗСУ з'явилася можливість переламати хід боїв на Донбасі, поки росіяни випрошують паузу