Радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк продовжує на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, так би мовити, публікувати "базу".

Війна проти росіян у нашій країні триває вже понад 310 днів. Воїнам ЗСУ вдалося "продати квитки" на концерт Кобзона понад 100 тисячам окупантів. Хоча їх набагато більше, ніж йдеться у офіційній статистиці.

Михайло Подоляк, фото: Instagram
Михайло Подоляк, фото: Instagram

Тепер ультиматуми російського уряду виглядають черговим анекдотом, а ось українська сторона – єдиний учасник конфлікту, який може щось вимагати від ворога. Михайло Подоляк розповів про нові умови завершення війни.

"Ніхто не зупинятиметься… поки росіяни не підуть з України, не повернуть українцям вкрадені у них будинки та квартири в Криму, не видадуть авторів "СВО"/військових злочинців, не вивчать сенс поняття "міжнародне право", - пише Михайло Подоляк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Михаил Подоляк, фото: ОПУ
Михаил Подоляк, фото: ОПУ

"У нас немає іншого виходу", "Україна переможе. І підніметься. А росію буде втрачено на багато років", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, російським мобікам роздали замість телефонів "кишеньковий мотиватор" для дорослих , щоб скинути напругу: "Зацініть блід, прикол"

Як повідомляв "Знай.uа", поки Україна у війні, на Заході крутять "Ополченочку" про танкісток з "ЛНР": "Хто це г*вно дивиться?"

Знай.ua писав, російським боржникам почнуть вручати повістки на війну в Україну прямо в банках: врятуватися більше немає шансів