Стало відомо, які можливості залишаться у росіян після нового контрнаступу Збройних сил України. Чи буде у них можливість наступати після таких втрат.

Про це сказав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко у власному Telegram-каналі.

Чоловік поставив під сумнів те, що російське військове командування здатне організувати новий наступ на території України. Найімовірніше, чергова спроба провалиться, тим більше, що сил у них не залишилося.

ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

До Нового року російські війська практично повністю вичерпали ресурс своєї осінньої мобілізації, адже кожну одиницю, що втратила боєздатність, слід компенсувати. Постає питання, коли ресурс "чмобілізації" піде в нуль? Судячи з прискорення показника втрат, до кінця лютого початку березня вересневої біомаси у складі російських військ вже практично не буде. Тобто за січень та лютий їм необхідно зібрати компенсацію цих перспективних втрат або щонайменше 50 тисяч на місяць. І не тільки. Олександр Коваленко

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому, кількість 50 тисяч це не більше, ніж компенсуючий результат, який у них витрачається за один місяць. Тобто показник у них для нормального наступу має бути не меншим за 100 тисяч. І це лише те, що біля зони бойових дій.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Щоб Кремль зміг реалізувати свій план затяжної війни, тоді чисельність має бути значно більшою, а якщо вони при цьому хочуть ще й наступати, тоді взагалі перевищувати 150-200 тисяч на місяць.

Сподіваємося, що незабаром нашим захисникам вдасться розправитися з кожним із них, і назавжди вигнати із земель.

Нагадаємо, що росія днями може завдати чергового удару по Україні: чого чекають окупанти

Раніше повідомлялося, що Янукович чекав на захоплення Києва: коли "легітимний" хотів повернутися в Україну

Також російським мобікам роздали замість телефонів "кишеньковий мотиватор" для дорослих, щоб скинути напругу .