Пропозиція російського диктатора путіна про різдвяне перемир'я здалася смішною не лише українській стороні, а й любителям "русского мира". Усі вважають, що кремлівська капітуляція вже поряд.

На цей раз свої іронічні коментарі з цього приводу надав терорист Ігор Стрєлков-Гіркін у власному Telegram-каналі.

Такий крок він розцінив як прямий крок до російської капітуляції, і що незабаром диктатора путіна зустрічатимуть вже у Гаазі. А саме перемир'я назвав справжнім подарунком для Збройних сил України, оскільки ті за ці півтора дні зможуть зміцнити свої позиції у місті, а також посилять гарнізон.

стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео
стрєлков-гіркін з експертом. Фото: скриншот з відео

"Володимир Володимирович зробив такий сміливий та рішучий крок до поразки та капітуляції в поточній війні, яких ще не було за минулі 10,5 місяців так званої "СВО". Гаага аплодує і починає готувати камеру. (Якщо, звичайно, питання не буде превентивно вирішене шляхом несанкціонованого введення черешка лопати в задній прохід, як було з Каддафі)", - написав Ігор Гіркін.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Особливо таку ідею з різдвяним перемир'ям можуть "оцінити" окупанти, яким на власній шкурі доведеться випробувати всі "принади" перемир'я з одного боку.

Ігор Гіркін, фото: скріншот
Ігор Гіркін, фото: скріншот

Українська сторона не домовлялася про жодне перемир'я, і ​​вважають таку пропозицію не лише черговою провокацією, а й знаком того, що сили росіян вже закінчуються. Це новий етап, який показує, що закінчення війни може бути ближчим, ніж нам усім здається.

До речі, незважаючи на оголошене російською стороною перемир'я, вже за кілька годин над усією територією України пролунала повітряна тривога, хоч і запусків ракет не було. Терористи продовжують намагатися деморалізувати українців, але нічого явно не вийде.

Окупанти обкрадають українські магазини та музеї. Фото: скриншот з відео
Окупанти обкрадають українські магазини та музеї. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що названо імена російських терористів, які направляють в Україну іранські "мопеди": навчалися ще з літа

Раніше повідомлялося, що у США розповіли, коли та як збираються закрити небо над Україною: питання першої важливості

Також Лукашенко роками обманював путіна: підробляв перед самим приїздом .