Незабаром уже буде майже рік, як триває повномасштабна війна в Україні, яку розпочала росія на чолі з володимиром путіним.

Українці звикли багато до чого: до ракет, вибухів, дронів, повітряних тривог по 2-3 години. Звикли і намагаються жити нормальне життя, за яке так сміливо борються наші захисники на передовій.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

З осені вже почали ходити розмови про загострення ситуації на фронті. Хтось казав, що щойно вдарять морози, то ЗСУ підуть в атаку, хтось стверджував, що за холоду росія перегрупується і спробує знову наступати на Київ. Можливі різні сценарії, але секретар РНБО Олексій Данілов розповів про найвірогідніше з них.

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube
Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Україна чекає на загострення бойових дій у лютому. Про це в ефірі телемарафону заявив Олексій Данілов.

"Дуже багато маркерів, з яких ми можемо зробити висновок, що ми входимо до певної фази активізації. Наразі є велике бажання втягнути Білорусь у відкрите протистояння. Робляться певні провокації з цього приводу російськими спецслужбами. Все це дає нам підстави говорити про те, що ми можемо мати таке загострення", - стверджує він.

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

Нагадаємо, що в боях за Бахмут загинув стронгмен і чемпіон Андрій Дмитрієв: "І світла на Землі поменшало".

Раніше ми повідомляли, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі.

Також стало відомо, що з путіна глузують навіть шанувальники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги.