Стало відомо про те, чи вплинуть зимові морози на перебіг війни в Україні вже найближчими тижнями. Чого чекати від подій на фронті.

Про це розповів військовий експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак під час телемарафону.

Він вважає, що замерзання ґрунту зовсім не є вирішальним фактором у настанні українських військ, і можливо зовсім ніяк не впливатиме на події.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

З одного боку, мороз – це справді погано. Як і для нас, так і для росіян, як не крути. З іншого боку, трохи легше наступати, коли ґрунт замерзає, тобто є можливість для дії важкої техніки як нашої, так і російської. Іван Ступак

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Переможе переважно той, хто зможе організувати свою логістику та забезпечити війська всім необхідним. Тобто точно не окупанти. Вони намагаються взяти нас кількістю, а ось ми відвойовуємо всі свої території якістю. Це все дає сили та мотивацію для руху вперед.

Фото ССО ЗСУ
Фото ССО ЗСУ

Це забезпечення танків паливом, забезпечення олією, це забезпечення в першу чергу своїх людей. Без людей будь-яка техніка нічого не варта. Тобто потрібно, щоб люди були постійно нагодовані, у теплі, наскільки це можливо. Іван Ступак

Сподіваємося, що незабаром нам вдасться вибити всі окупантські війська з наших територій, і українці знову згадають, що таке мирне спокійне життя.

ВСУ. Фото: скріншот youtube
ВСУ. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Раніше повідомлялося, що генерал ЗСУ розповів, як зупинятимуть можливе навалу росіян з Білорусі

Також, путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі