У російській Державній думі продовжують геноцид своїх громадян. Тепер там планують зарахувати до резерву всю молодь.

Про це заявив член Комітету Держдуми Росії з оборони генерал-лейтенант Віктор Соболєв у своєму новому інтерв'ю для російських засобів масової пропаганди.

За його словами, молодь просто зобов'язана пройти військову підготовку, щоб потім бути резервістами в армії.

Держдума, фото: скріншот з відео
Держдума, фото: скріншот з відео

Він вважає, що Росія зовсім не має мобілізаційного резерву, щоб вести повномашстабну війну. Так, на 11 місяць кровопролитної боротьби в Україні вони вважають, що НАТО все ще мріє напасти на Москву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В армії у нас служив один із десяти, а дев'ять осіб із десяти - в армії не служили. Який вони резерв складуть? Потрібно все міняти. Військово-облікову спеціальність мають 100% молодих людей", - заявив він.

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

Тобто він прямим текстом свідчить, що російська молодь має вчитися, і навіть отримати військово-облікову спеціальність. Втратити півроку життя на те, щоб бути готовими до вигаданої війни, а потім взагалі поїхати померти через амбіції диктатора Путіна в Україні.

Типові росіяни. Тим часом їхні втрати продовжують зростати з кожним днем, хоч військове керівництво все це й заперечують. За даними на ранок середи, 11 січня українські військові ліквідували за добу 490 російських солдатів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 112 960 військових. Про це свідчать дані від Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що експерт назвав озброєння, яке наблизить перемогу України на кілька кроків

Раніше повідомлялося, що український генерал знову оцінив ймовірність вторгнення з Білорусі: армія Лукашенка вже почала ремонтувати техніку путіна.

Також у Литві запитують за Крим навіть білорусів: які анкети пропонуються на кордонах громадянам ворожих країн