Стало відомо про чергову істерію з боку кремлівських чиновників через те, що щодня у всіх сферах Україна здобуває нові перемоги та підтримку. На цей раз їм спокою не дають танки.

Свою думку з цього приводу висловив алкоголік Дмитро Медведєв у власному Telegram-каналі, де регулярно після кожного загострення плачеться про погану Європу та Україну.

Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело
Дмитро Медведєв, фото: вільне джерело

Справа в тому, що напередодні Львів відвідали український, польський, а також литовський президенти, де було оголошено про нові пакети допомоги та співробітництво. У Кремлі не змогли пройти повз це, і назвали лідерів цивілізованих країн "убогими", а також фантазують про те, що нове озброєння ніяк не вплине на війну.

Моляться, як з'ясувалося, на танки. «Леопарди» там усілякі, модернізовані нашими ворогами Т-72, ​​про яких я вчора говорив, ще якийсь англійський неліквід. Все це залізо в будь-якому випадку скоро стане іржавим металобрухтом і не врятує штучну країну, що розпадається на частини. Дмитро Медведєв

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Далі чоловік вирішив знову виділитися і виступив за перейменування міста Львів. Він вважає, що його найближчим часом почнуть перейменовувати на Лемберг, бо нібито всі українські області продали Заходу.

Чергова порція істерики, яка підтверджує, що ми робимо правильно. Незабаром ми обов'язково виженемо всіх цих терористів з наших земель.

Пост Медведєва, фото: Telegram
Пост Медведєва, фото: Telegram

Нагадаємо, що у Кремлі натякають на ганебний мирний план: створити ще одну Північну Корею

Раніше повідомлялося, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Також хто може стати останнім президентом Росії перед розвалом: затримається на кілька місяців