У Донецькій області окупанти почали мобілізувати людей навіть з інвалідністю. Ще один доказ того, що у них брак особового складу.

Про це повідомили у Центрі національного опору.

Росіяни продовжують примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Вони хочуть використовувати всіх людей у ​​своїх цілях.

Наразі під мобілізацію пішли і люди з інвалідністю на Донеччині. Місцеві жителі почали чинити опір, і тепер їм набагато складніше знаходити чоловіків для війни, але у Кремлі почали виставлятися "норми, які необхідно виконати".

Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube
Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Тому так звані військкомати мобілізують людей з інвалідністю, наркозалежних та представників криміналітету. За інформацією нашого підпілля, на тимчасово окупованих територіях Донеччини примусово мобілізують людей з інвалідністю. Їх беруть на посади водіїв. Мобілізовані ж використовуються у сухопутних підрозділах" повідомленні.

При цьому у відомстві нагадали мобілізованим громадянам, що вони завжди можуть здатися в полон, і тим самим зберегти собі життя та здоров'я. Проект "Хочу жити" продовжує роботу, і для цього потрібно зв'язатися з операторами гарячої лінії: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Бойовики "ЛНР"
Бойовики "ЛНР"

"Також закликаємо внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових зон, хто має родичів на СОТ, поділитися цією інформацією. Ще не пізно здатися ЗСУ та не скоювати військові злочини", – зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі .

Раніше повідомлялося, що з путіна глузують навіть шанувальники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги .

Також хто може стати останнім президентом Росії перед розвалом: затримається на кілька місяців