Втрати Збройних сил України на сьогоднішній день приблизно в 10 разів менші, ніж у ворога, а на весну обидві сторони готують свій наступ. До чого ж готуватись у найближчі місяці.

Про це розповів голова Міністерства оборони України Олексій Рєзніков у своєму новому інтерв'ю для порталу ВВС.

Олексій Резніков, фото: Міноборони
Олексій Резніков, фото: Міноборони

Він повідомляє, що Москва зараз намагатиметься зібрати свої "сили", щоб розпочати навесні наступ із районів, які вже були раніше окуповані. Йдеться як про Південний напрямок, так і про Схід.

Весна - найкращий період для відновлення наступу для всіх сторін... Ми розуміємо, що вони будуть готові почати і, звичайно, ми повинні бути готові почати. Олексій Резніков

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

При цьому чоловік практично повністю переконаний, що вони не будуть використовувати для цієї мети територію Білорусі, тому громадянам потрібно бути спокійнішими. Рух із півночі у них займе дуже багато часу, а таких ресурсів у них точно немає.

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

За цей час українській стороні потрібен час для перегрупування та переозброєння, поки наші захисники очікують на постачання західного озброєння.

До речі, Міністр оборони вважає, що де-факто Україна вже давно стала членом НАТО, хто б щось не говорив. У нас вже давно є потрібна зброя, і що головне, розуміння, як її потрібно використовувати.

Перемога обов'язково буде за нами, і це лише питання часу.

Олексій Резніков, facebook.com/reznikovoleksii
Олексій Резніков, facebook.com/reznikovoleksii

Нагадаємо, що путін намагається зламати плани ЗСУ на контрнаступ ядерними провокаціями в Білорусі .

Раніше повідомлялося, що з путіна глузують навіть шанувальники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги .

Також хто може стати останнім президентом Росії перед розвалом: затримається на кілька місяців