Стало відомо, хто насправді був причетний до обстрілу житлового будинку в місті Дніпро. Журналісти зв'язалися з обвинуваченим в ударі, який міг натиснути кнопку запуску.

Розмова була опублікована виданням "Важливі новини", які й зв'язалися з начальником штабу авіаційної ескадрильї авіаційної групи Дмитром Голенковим.

Саме його Служба безпеки України напередодні звинуватила у причетності до ракетного терору у житловому будинку у місті Дніпро.

Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Удар окупантів по Дніпру. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Народився 44-річний Дмитро Голенков у селищі Погар, що у Брянській області. На запитання про причетність до всієї цієї трагедії він почав усе заперечувати і почав думати, що російська журналістка насправді з України, питаючи про належність Кримського півострова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"А що, я прям, бл**ь, на кнопку натискав або в цьому літаку сидів? Що ви хочете? Я громадянин Російської Федерації, але ніяк не є тим, ким ви мене називаєте. У чому проблема? Якщо у вас якісь- то дані там є – ну це ваші проблеми” – запитав він.

проліт ракети над Україною
проліт ракети над Україною

Однак, за мить до цього він визнав по телефону, що є інженером 52 важкого бомбардувального авіаційного полку, але за мить почав швидко заперечувати це і перекладати тему.

Чоловік поруч, мабуть, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, почав всіляко ображати журналістку.

"Крим все одно наш. І все інше наше буде. Чого ти хочеш від нас. Україна буде одним регіоном Росії, як Камчатка чи Якутія", - сказав він. Закінчилося все криками.

Нагадаємо, що рекордна кількість ракет: українців попередили про можливий масштабний удар

Раніше повідомлялося, що затяжна війна скасовується, адже від путіна відмовився навіть Китай, капітуляція близько

Також український посол нагадав Берліну знову про танки Leopard 2: чому без них подальша деокупація неможлива